Pendidikan


Jamiyah Kindergarten

Located at Jamiyah Headquarters, pusat memenuhi keperluan awal keperluan pendidikan childhoold kanak-kanak di Pre-Nursery ke tahap Tadika.

Jamiyah Child Care Centre

ditubuhkan sejak 1994, JCCC di Ang Mo Kio memenuhi keperluan dandanan yang sihat dan awal zaman kanak-kanak keperluan pendidikan anak-anak ibu yang bekerja.

Pusat Perkembangan Kanak-kanak Global

Ini kanak-kanak dan penjagaan bayi pusat memenuhi keperluan awal kanak-kanak keperluan pendidikan masyarakat di kawasan Woodlands.

Clementi Care Pusat Pelajar

Pusat ini menyediakan penjagaan, program tambahan pengayaan dan juga perkhidmatan tuisyen dan aktiviti rekreasi untuk pelajar berumur 7 kepada 16 tahun dalam persekitaran pembelajaran yang kondusif.

Pantai Barat Pusat Khidmat Pelajar

Terletak di Blk 730 Clementi West St 2, pusat ini menyediakan penjagaan, program pengayaan tambahan dan juga perkhidmatan tuisyen untuk pelajar dan aktiviti rekreasi yang lain.

Rivervale Care Pusat Pelajar

Pusat ini menyediakan penjagaan, program pengayaan tambahan dan juga perkhidmatan tuisyen untuk pelajar berumur 7 kepada 16 tahun dalam yang kondusif, state-of-the art teknologi, persekitaran pembelajaran.